Over
Sytec

Veiligheid zit in ons systeem

Sytec heeft tot doel haar klanten altijd tevreden te stellen. Een logisch gevolg is dat door deze instelling, door ons de hoogst mogelijke kwaliteit wordt nagestreefd. Onze intentie om betrokken te zijn van ontwerp en oplevering tot het werkelijke gebruik, is dan ook een intensieve bezigheid die haar vruchten afwerpt in de betrouwbaarheid en continuïteit van onze systemen. Hierdoor kunt u rekenen op de kwaliteit die u mag verwachten, waarbij er geen compromis is in veiligheid.


Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen staat bij Sytec voorop. Met toegeweide en intensieve, innovatieve inspanningen ontwikkelen wij systemen die er voor zorgen dat rampen voorkomen kunnen worden en mensenlevens kunnen worden gespaard. Hiermee wordt niet alleen de veiligheid gediend maar ook het milieu. Met de juiste aanpak is de weg open naar een veilige en betere leefomgeving.

In ons dagelijkse werk zijn de beschikbare technieken voor ons de gereedschappen om dit te bereiken. Als onderneming in branddetectie én het tijdig evacueren van mensen, realiseren wij ons dat wij hiermee niet slechts een ondersteunende rol voor de overheid en eindgebruikers vervullen, maar ook een belangrijk aandeel in de preventieve activiteiten hebben in heel Nederland en Belgie. Duurzaam en verantwoord ondernemen is voor ons bedrijf dan ook heel normaal. Sytec draagt hiermee bij aan een veilige en gezonde leefomgeving. Hiervoor zetten wij ons graag volledig in.

Onze medewerkers

Uw systemen worden door onze vakkundige medewerkers ontworpen, in bedrijf gesteld, gecontroleerd en gecertificeerd. Logisch dat Sytec trots is op de dagelijkse prestaties van haar medewerkers. Wij bieden hen alle mogelijkheden om de werkzaamheden op een zo verantwoord mogelijke manier uit te voeren. Zij zijn immers het kapitaal en de toekomst van ons bedrijf.


Toekomstvisie

Door de jarenlange ervaring van Sytec is er een solide basis voor de toekomst opgebouwd waarin vooruitgekeken wordt naar ontwikkelingen op het gebied van brandpreventie in Nederland en Belgie. Met de steeds intenser wordende 24 uurs economie, waar meer en meer gebruik wordt gemaakt van permanent ingeschakelde electronische apparatuur zoals online computers, automatiseringssystemen, betalingssystemen, bewakingssystemen etc., kunnen we spreken van groeiende risico’s voor mens en milieu. Hierdoor zal het bewustwordingsproces van burgers en overheden intensiveren met als gevolg dat er steeds meer aandacht aan hoogwaardige preventieve maatregelen zal worden besteed. Sytec is zich daarvan bewust en zorgt dat zij voorop blijft met toonaangevende innovatieve ontwikkelingen om zo een bijdrage te leveren aan een veilige en leefbare toekomst.

Neem direct contact op