U heeft ze vest wel eens ziens staan, of heeft ze misschien zelf wel in uw kantoor. De belcel, mute cabin, of een akoestische werkplek/vergader-ruimte. Perfecte oplossingen om eenvoudige een stille werkplek te creeren in uw pand. Maar wist u dat hier op het gebied van brandbeveiliging eisen aan worden gesteld. Helaas worden deze vaak vergeten.

 

Stelt u eens voor, een van uw werknemers of collegas is geconcentreerd aan het werk in een cabine en het brandalarm of ontruiming installatie gaat af. De betreffende werknemer merkt niks. En in alle hectiek van het moment staat iedereen buiten behalve de persoon in de cabine. Dit klinkt als een scenario uit een film, maar dit kan u ook overkomen als u uw cabines niet heeft aangesloten op de brandmeld installatie.

Daarnaast kan het zomaar voorkomen dat u controle krijgt van de brandweer en die kan uw pand afkeuren op dit punt. Dan moet u hals overkop dingen gaan regelen.

 

Laten we dit voorkomen en een (brand) veiling werkplek creëren. Sytec heeft pas bij een klant de brandbeveiliging uitgebreid en flitsers in de bel cabines opgehangen, zo worden gebruikers geïnformeerd als het brandalarm of de ontruimingsinstallatie afgaat.

Wilt u weten of uw brandmeld installatie voldoet neem dan contcat met ons op.

 

Sytec BV is al meer dan 30 jaar het bedrijf op het gebied van brandbeveiliging installaties, of het nu gaat om een zorginstelling of een kantoorpand wij zijn uw partij!