Vacatures
Sytec

Wil je jezelf specialiseren in brandbeveiligingsinstallaties en alle hieraan gerelateerde beveiligingssystemen? Dan heeft Sytec B.V. een mooie uitdaging voor jou.

Vacatures

Sytec B.V. heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende expert in brandpreventiesystemen. We adviseren, installeren en coördineren oplossingen voor eindgebruikers, adviseurs, installateurs en inspecteurs, waaronder de Brandweer en certificerende instanties. Onze projecten getuigen van onze betrokkenheid en streven naar kwaliteit en continuïteit, waardoor we de processen voor onze opdrachtgevers aanzienlijk efficiënter maken.

Brandpreventie is een specialistisch vakgebied dat een grondige kennis en ervaring vereist. Sytec B.V. staat bekend om zijn integriteit en hoogstaande dienstverlening.

Ben je op zoek naar een rol waar je echt impact kunt maken en voel je je thuis in een veeleisende, specialistische omgeving? Dan is dit jouw kans! We zijn op zoek naar mensen die de uitdaging aan willen gaan en bij willen dragen aan onze reputatie. Solliciteer en ontdek samen met ons of dit de toekomst is die je zoekt.

Momenteel hebben wij de volgende vacatures openstaan:

Allround servicemonteur

Ben je enthousiast over ons bedrijf maar zie je geen passende vacature? Geen probleem! Bij Sytec staan we altijd open voor talent. Stuur ons een open sollicitatie! Vertel ons in je motivatiebrief waarom je bij ons wilt werken en hoe jij denkt een aanvulling te kunnen zijn op ons team. Voeg je CV toe en wie weet ontdekken we samen nieuwe mogelijkheden. We horen graag van je!


Stuur je sollicitatie naar;

Sytec B.V.

T.A.V de heer B. de Heer

b.deheer@sytec.nl